Продам Мікотон Original. Амріта XL. Місячний курс. Знижка 10%
Продам Мікотон Original. Амріта XL. Місячний курс. Знижка 10%
Продам Мікотон Original. Амріта XL. Місячний курс. Знижка 10%
Продам Мікотон Original. Амріта XL. Місячний курс. Знижка 10%
Продам Мікотон Original. Амріта XL. Місячний курс. Знижка 10%
Продам Мікотон Original. Амріта XL. Місячний курс. Знижка 10%

Номер оголошення 579001

Опис

Пропонуємо придбати препарат Мікотон Амріта, який пройшов великі медико-біологічні та клінічні випробування в ряді інститутів і клінік Києва, Львова, Луцька та Донецька, а також в лабораторіях Чорнобиля. Запатентований в Європі, США і Росії. За своєю ефективністю перевершує японські, китайські і американські ан-ги.

Мікотон є першим кроком на шляху до комплексного оздоровлення. Очистивши всі середовища організму від зовнішніх і внутрішніх шлаків, Ви можете підготуватися до подальшого зміцнення здоров'я. Для підтримки організму в здоровому стані прийом МІКОТОНА повинен стати регулярним і щоденним.

Тільки в Амріті 100% оригінальний продукт від виробника.
Звертайте увагу на контроль розтину. Купівля МІКОТОН в оригінальній упаковці - запорука успішного очищення організму і вашої безпеки!

МІКОТОН - інноваційна розробка, біологічно активна добавка на основі натуральних грибних біополімерів: хітину, глюканов і меланиновой Розроблено в Національній академії наук України, пройшов широкі медико-біологічні та клінічні випробування, запатентований в Росії і патентується в Європі.

Властивості

МІКОТОН - це щедрий дар Природи, він поєднує в собі комплекс унікальних властивостей для підтримки і відновлення організму:

1. МІКОТОН - один з найсильніших біосорбентів. Він ефективно видаляє токсини, що потрапляють в організм з водою і їжею, в тому числі важкі метали, радіонукліди і шлаки, що накопичуються при порушеннях роботи печінки, нирок і шлунково-кишкового тракту, при цьому він не порушує мінеральний обмін.

2. МІКОТОН - потужний натуральний імуномодулятор. Він здатний швидко відновлювати власний імунітет організму і протистояти хворобам.

3. МІКОТОН - представник нового покоління антиінфекційних препаратів. Він ефективно пригнічує розвиток хвороботворних бактерій, вірусів, найпростіших і грибків, але, на відміну від відомих препаратів, Мікотон не токсичний, не має протипоказань і побічних ефектів.

4. МІКОТОН має кровоспинними і знеболюючими властивостями; прискорює загоєння ран.

Тел .: (099) 947-56-70, (067) 661-94-30. Віктор Володимирович.

Додаткова інформація на сайті amrita.net.ua

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Кому? Оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно! в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Кому? Оголошення Києва та Київської області | Додати оголошення безкоштовно!